Ronny Östnäs

Vernissage lördag 5 maj 12-16
Ronny ställer ut fotografier med tema TANGO

Vernissagen öppnas av Musiktrion go:tango Anna Hekkinen; sång,Bernt Andersso; acordeon, Daniel Turano; piano och Tangodans av duktige Alexander Pankow och Charlotta Tonelli.

Fotograf Ronny Östnäs ställer ut sitt spännande fotografiarbet från Buenos Aires, och det är tango på menyn.

Den aktive fotografen, med många priser och utställningar bakom sig, ställer nu ut det han själv betraktar som hans bästa arbete. Filosofin i den argentinska tangon kan jämföras med hur Östnäs ser på sitt eget arbete och sättet att söka inspiration på. Det handlar om att våga och vara till säger han, och det finner du i tangon. Dansen som inte handlar om dans, men som hellre upplevs som en spegelbild av oss själva i evig längtan.

Fotografi är för Ronny mer en livsfilosofi än något annat, och finner det helt naturligt att bjuda in dig den 5 maj. Ronny har i bagaget 3 böcker, 30 utställningar, utbildning i fotografyrket, och en massa priser för sina arbeten. Han har studio utanför Oslo, och jobbar kontinuerligt med stora fotokonstprojekt runt om i Norge och utlandet. Fotografen har de sista åren också arrangerat 25 workshops i fotografi och skaparkraft.

Välkommen

Kommentera