Vid mina massagebehandlingar sätts alltid kunden i fokus. Det är utifrån dem som behandlingen sker, då jag alltid skriver journal till varje kund. Det blir en kontinuitet och uppföljning som är betydelsefull för både kunden och mig. Behandling med massage, muskeltöjning, triggerpunktsbehandling, stretch kan vara en del av behandlingen.

Här kan du läsa mer om våra massagebehandlingar i Göteborg.

Massagebehandling 30, 60 eller 90 min

Massagebehandling utefter kundens behov i form av massage, triggerpunktsbehandling, muskeltöjning och stretch. Halv-,hel- eller delmassage.

Du ligger på en massagebänk med värme om så önskas.

Hot Stone Massage

Du blir masserad med varma sköna lavastenar. Behandlingen är otroligt avslappnande och mycket bra för spända muskler. Den är cirkulationshöjande, stressminskande, energigivande och utrensande. Värmen går ner på djupet och musklerna blir väldigt avslappnade.

Chokladmassage

Du blir masserad med en varm olja av 70 % mörk ekologisk choklad. Oljan innehåller också havtorn, som är rik på karoten, c-vitamin samt omega 3, 6 och 9. Havtorn är mycket läkande och har en speciell förmåga att vitalisera vår hud. Chokladen tillför antioxidanter och sägs ha antidepressiva egenskaper, minska risken för blodproppar och höja koncentrationsförmågan.

Kroppsskrubb

Du blir masserad med en peeling innehållande choklad, kaffe, havtorn och havssalt. Avlägsnar döda hudceller och ökar blodcirkulationen. Denna skrubb är en cellulitdödare.  Kaffet för utvärtes bruk stimulerar lymfkörtlarna och renar kroppen från slaggprodukter. Koffeinet verkar dessutom sammandragande på blodkärlen vilket gör det mycket effektivt mot celluliter.

Ansiktsbehandling

Ansiktet rengörs med en choklad/kaffepeeling som åtföljs av en ansiktsmassage och en ansiktsmask innehållande choklad och kaffe. Enligt senaste rön ska havtorn och mörk choklad skydda mot hjärtinfarkt, motverka åldrandet, minska kolesterolet, skydda kroppen mot bakterier och virus, tillföra antioxidanter, utsöndra serotonin i hjärnan som stimulerar lyckohormon samt lindra värk.

 

Mitt syfte med massagen är att ge en helhetssyn på kunden, då jag eftersträvar både fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Jag arbetar med klassisk massage och använder huvudsakligen strykningar, knådningar, friktioner samt tryck och töjningar av kroppens mjukdelar (hud, bindväv och muskler) i mina behandlingar.

Jag strävar efter att kunden skall få ett kroppsmedvetande och ta ett eget hälsoansvar genom ökad kunskap om kroppen och dess funktioner.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och har därmed patient och ansvarsförsäkring vilket ger en trygghet för dig som kund.