Företagsmassage GöteborgVälkommen till Mitticentrum (Företagsmassage i Göteborg). Med utgångspunkt från gbg och dess centrum servar vi företag för att både förbättra privatpersoners hälsa, men även göra betydande kostnadsbesparingar för företagen – med mindre sjukskrivningar, högre välmående med mera.

Företagsmassage och företagshälsovård?

Vi är ett litet företag som har sett ett stort behov på många arbetsplatser. Med erfarenheter från bl.a kommunal verksamhet och t.ex. stela ryggar, kan vi gott se vilka resultat och effekter som kan åstadkommas genom massagebehandling.

Fördelen för den anställde och arbetsgivaren:

  • Den anställde blir inte förmånsbeskattad dvs summan av behandlingen läggs inte på som lön och därmed dras inte mer skatt
  • Arbetsgivaren behöver inte betala arbetsgivaravgift för behandlingen eftersom det inte läggs på arbetstagarens lön
  • Kostnaden för behandlingen kan dras av som vilken kostnad som helst som ett företag har (därmed benämningen avdragsrätt)

Vad säger lagen?

Ny lag fr.o.m. 1 januari, 2004 gör gällande att massage är avdragsgillt som friskvård på ett företag eller myndighet, ett kontor eller verkstadsgolv.

Hela personalgruppen måste erbjudas behandling inom en avdelning, men alla behöver inte ta del av det. I annat fall krävs det en individuell bedömning för rehabilitering för att det ska vara avdragsgillt.

Företagshälsovård i Göteborg

Vi tecknar gärna avtal med företag vars anställda erbjuds massage i form av företagshälsovård. Betalning sker via faktura. Om det inte finns möjlighet att komma till vår praktik kommer vi till er arbetsplats.