Anette Ihrelius

Vernissage lördag 11 nov 12-16
Utställning 11 nov till 30 nov 2017

Färg och forma är något jag upplever ger mycket energi.
Skapandet ger kraft och kreativiteten är en viktig drivkraft. Konsten ger mig möjlighet att uttrycka mig på ett personligt sätt.
Ett språk som ger bilder. Många bilder är relativt abstrakta men du kanske kan se något som väcker associationer? Någon form som du ser?

Jag har målat mer eller mindre i hela mitt liv och under senare år har lusten att skapa accentuerats.
Jag har haft några utställningar, i Sverige och i Kina.
Min fascination för vad som händer när färger möts är en ständig pågående process. Formen framträder ur färgen på mina målningar. Målningarna är i olja på uppspända dukar, i olika storlekar.

Kommande konstnärer

Posts not found

Tidigare konstnärer

Wenche Skjöndal

Vernissage 30 sept 12-16 Utställning 30 sept till 9 nov 2017 Hämtar inspiration till sina musikbilder av rörelsen, klanger, färger och känslor i olika instrument, röster och dans. Målar i akryl. Utbildning; Nyckelviksskolan, Idun Lovens målarskola, Konstfack Stockholm. Några utställningar; … Continued

0 comments
Se alla våra tidigare konstnärer.

Therese Lindgren

Vernissage 9 sept 12-16 Utställning 9 sept till 28 sept 2017 Jag heter Therese Lindgren och målar i akvarell. Jag bor strax utanför Göteborg i Sävedalen med min familj. Jag har varit kreativ hela livet och började måla tidigt och … Continued

0 comments

Vill du ställa ut dina konstverk?

Förutom att vi kan erbjuda fantastiska lokaler, ett stort kundflöde och långa öppettider så marknadsför vi även våra konstnärer här på webben och skickar ut nyhetsbrev till våra trognaste kunder. Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta Ingela på info@mitticentrum.se eller ring på 0733-820811.